Sponsorkliks uitleg

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan het Overijssels Byzantijns Mannenkoor, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en het Overijssels Byzantijns Mannenkoor ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar het koor.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je het Overijssels Byzantijns Mannenkoor ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van het koor. Voor jou een kleine moeite, voor Overijssels Byzantijns Mannenkoor zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op een Sponsorkliks banner of snelkoppeling op onze website. Klik vervolgens op het logo van de gewenste winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Overijssels Byzantijns Mannenkoor gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert het Overijssels Byzantijns Mannenkoor hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch het Overijssels Byzantijns Mannenkoor weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor het Overijssels Byzantijns Mannenkoor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert het Overijssels Byzantijns Mannenkoor namelijk niets op.